DE TOEKOMST BEHOORT TOE AAN DEGENEN DIE ZICH EROP VOORBEREIDEN

Wilt u goed voorbereid op huizenjacht? Dan is het verstandig om eerst duidelijkheid te krijgen over uw nieuwe hypotheek, voordat u met uw aankoopmakelaar de zoektocht naar uw droomhuis begint. Maar wat kunt u nu het beste doen om vooraf die duidelijkheid geregeld te krijgen?

HYPOTHEEK COMPLEET SERVICE

Vraag uw hypotheekadviseur om de Hypotheek Compleet Service en het Hypotheek Compleet Certificaat. Daarmee is uw hypotheekdossier al compleet, nog voordat u uw droomhuis hebt gevonden.

EEN STERKE KOOPPOSITIE

Het Hypotheek Compleet Certificaat brengt u in een sterke kooppositie. Het onderstreept dat uw bod serieus is en dat u snel tot zaken kunt komen.

EENVOUDIG AAN TE VRAGEN

De Hypotheek Compleet Service werkt hetzelfde als het opbouwen van een hypotheekdossier bij een bank. Met dit verschil. Dat u na aankoop van uw woning de keuze hebt uit meer dan 30 geldverstrekkers.

GROOTSTE KANS OP SUCCES!

Met deze zekerheid op zak heeft u samen met uw aankoopmakelaar de grootste kans op succes. De toekomst behoort toe aan degenen die zich erop voorbereiden. Eerst duidelijkheid over uw hypotheek, dan op huizenjacht.

BEL ONS GERUST, ZO VAAK EN WANNEER U WILT

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Wilt u uw hypotheekwens persoonlijk bespreken of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Meestal kan dat op korte termijn.

Hypotheek Compleet Certificaat TransparanT